Home Phone

Αρετή Κόκκαλη

Ιδρυτικό μέλος τη 4Dance Academy. Χορεύει Αργεντίνικο Tango από το 2008 και διδάσκει από το 2011 σε Θεσσαλονίκη και έπειτα Χαλκίδα. Από το 2016 χορεύει και διδάσκει και Salsa. 

Βιογραφικό 

Βίκυ Μπασούκου

Ιδρυτικό μέλος της 4Dance Academy. Χορεύει επαγγελματικά και διδάσκει από το 2003 Latin International. Eίναι χορογράφος, προπονεί ομάδες και ζευγάρια για αγώνες και προετοιμάζει τους μαθητές της για χορευτικές εξετάσεις Latin. Διδάσκει επίσης και Bachata Sensual, Hottie Heels, Ευρωπαϊκούς Χορούς και Hip-Hop

Βιογραφικό

Νίκος Πικραμένος

Ιδρυτικό μέλος της 4Dance Academy. Χορεύει Latin International από το 2012, όταν άρχισε να συμμετέχει σε αγώνες ως διαγωνιζόμενος. Από το 2015 διδάσκει και προπονεί μαθητές για αθλητικούς χορούς και έχει ήδη πολλές διακρίσεις.Διδάσκει επίσης και Bachata Sensual.

Βιογραφικό

Αλέξανδρος Ρηγόπουλος

Ιδρυτικό μέλος της 4Dance Academy. Χορεύει από το 2007 και διδάσκει Αργεντίνικο Tango και Salsa από το 2013. Είναι leader της ομάδας του στη Salsa Rueda.

Βιογραφικό

Η ομάδα μας

Γνωρίστε την πιο δυνατή ομάδα δασκάλων.

Εξειδίκευση, εμπειρία, όραμα και εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι οι συνιστώσες που φέρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα!

Aurora Tjegula

Belly Dance
Latin International
Latin American
Street Dance

Πτυχιούχος δασκάλα σε Latin International Style(IDTA), Latin American Style(DVIDA) και Belly Dance. Όντας η ίδια μέλος και κριτής του IDTA γνωρίζει καλά τι χρειάζεται για να πετύχει ένας μαθητής.

Αναλαμβάνει ως δασκάλα και προπονήτρια μαθητές για ερασιτεχνικές και επαγγελματικές εξετάσεις και διαγωνισμούς εκτός και εκτός Ελλάδας στα είδη: Belly Dance, Street Dance και Latin.

Μαίρη Μαργώνη

Latin International

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Λάζαρος Νεοφώτιστος

Dance4Fit
Σύγχρονο
Commercial

Διδάσκεί από το 2018 στη 4Dance Academy Σύγχρονο χορό και Commercial και είναι Zumba Instructor.

 Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με μοντέρνους χορούς, κλασικό μπαλέτο και άλλη είδη έγινε δεκτός με υποτροφία στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Φοίτησε για δύο έτη και χόρεψε σε παραστάσεις του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ενώ παράλληλα παρακολούθησε πολυάριθμα σεμινάρια από διεθνώς αναγνωρισμένους χορευτές. 

Olga Angelova

Κλασικός και Σύγχρονος Χορός
Hip Hop
Hottie Heels

Απόφοιτη της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού “Αλέξανδρος Χατζιάρας” με εξειδίκευση στο κλασικό μπαλέτο και το σύγχρονο χορό και με επιπλέον εκπαίδευση στους χορούς: Hip-Hop, Latin και Commercial. 

Διδάσκει από το 2014 σε τμήματα όλων των ηλικιών και συμμετέχει ώς χορεύτρια σε παραστάσεις κλασικών έργων. Παρακολουθεί σεμινάρια εντός και εκτός Ελλάδας από διεθνώς αναγνωρισμένους χορευτές.

Θανάσης Γεωργόπουλος

Ελληνικά Παραδοσιακά

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Το οραμα μας

Μεθοδική Διδασκαλία

Ο κάθε χορός διδάσκεται στην ολότητά του (μουσική, βηματολόγιο, τεχνική κλπ.) και με τέτοια προσέγγιση ώστε ο κάθε μαθητής να μπορεί να κατακτήσει το μέγιστο δυνατό των δυνατοτήτων του, πάντα με βάση και με τις επιθυμίες του. 

Συνεχής δράσεις και εκδηλώσεις

Ο χορός μεταξύ άλλων, αποτελεί τρόπο έκφρασης, εκτόνωσης, δημιουργίας και επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο. Γι’ αυτό κινούμαστε αέναα ανάμεσα σε μαθήματα, πάρτυ, βραδιές πρακτικής, εκδηλώσεις, video clip, παραστάσεις και ο,τιδήποτε άλλο μας εμπνεύσει!

Σεβασμός στην ομαδα και τον άνθρωπο

Η ατομική εξέλιξη έρχεται μέσα από την ομαδική ανάπτυξη. Τα τμήματά μας αποτελούν μικρότερες ομάδες της μεγάλης χορευτικής μας οικογένειεας που σα βασική αρχή έχει το σεβασμό του συνόλου και την μάθηση βοηθώντας ο ένας τον άλλον.

Σεβασμός και ανάδειξη της Τέχνης μας

Χορεύοντας ζωγραφίζουμε στο πάτωμα, τον αέρα και την ψυχή μας όλα εκείνα που νιώθουμε, σκέφτομαστε και θέλουμε να μοιραστούμε ή να εκφράσουμε. Σε κάθε μας εκδήλωση και δράση με το χορό μας αποτυπώνονται τα συναισθήματα μας και παράλληλα γεννιέται ένας νέος εαυτός μας 

Γίνε μέλος της ομάδας μας

Εάν είσαι χορευτής ή καλλιτέχνης άλλης ειδικότητας και θέλεις να μεταδώσεις τις γνώσεις σου και να δημιουργήσεις τη δική σου ομάδα; Στείλε μας το βιογραφικό σου και έλα να χτίσουμε μαζί την εκπαιδευτική σου πορεία. Κοντά μας θα βρεις: